Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

47 ИЛЈ. € / 2,9 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

46.997 €

10 решенија