Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,1 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

17.652 €

12 решенија