Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,9 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

20.062 €

5 решенија