Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31,3 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

24.631 €

11 решенија