Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,3 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

24.321 €

8 решенија