Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

66,2 ИЛЈ. € / 4,1 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

58.813 €

18 решенија