Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

458,2 ИЛЈ. € / 28,2 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

458.176 €

6 решенија