Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

98,1 ИЛЈ. € / 6 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

87.337 €

12 решенија