Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

37,9 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

37.238 €

13 решенија