Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

50,7 ИЛЈ. € / 3,1 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

50.740 €

10 решенија