Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

5 ИЛЈ. € / 310,1 ИЛЈ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

5.042 €

13 решенија