Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

130,3 ИЛЈ. € / 8 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

80.757 €

6 решенија