Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,6 ИЛЈ. € / 712,7 ИЛЈ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

11.588 €

11 решенија