Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,5 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

31.364 €

6 решенија