Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

186,5 ИЛЈ. € / 11,5 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Растително производство

186.475 €

19 решенија