Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,5 ИЛЈ. € / 955,2 ИЛЈ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

12.012 €

18 решенија