Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,8 ИЛЈ. € / 970,8 ИЛЈ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

11.149 €

14 решенија