Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

291,3 ИЛЈ. € / 17,9 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Растително производство

291.276 €

15 решенија