Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

89,4 ИЛЈ. € / 5,5 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

89.368 €

5 решенија