Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,6 ИЛЈ. € / 774,3 ИЛЈ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

12.590 €

6 решенија