Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15 ИЛЈ. € / 922,5 ИЛЈ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

12.056 €

6 решенија