Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

169,6 ИЛЈ. € / 10,4 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

169.593 €

2 решенија