Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34,7 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

3 решенија

Сточарско производство

34.668 €

3 решенија