Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

18.914 €

12 решенија