Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,8 ИЛЈ. € / 968,8 ИЛЈ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

15.752 €

12 решенија