Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,5 ИЛЈ. € / 647,2 ИЛЈ. ДЕН.

3 решенија

Сточарско производство

10.524 €

3 решенија