Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,5 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

16.525 €

2 решенија