Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

24.695 €

11 решенија