Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

27,8 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

27.840 €

13 решенија