Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

197,1 ИЛЈ. € / 12,1 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

197.106 €

5 решенија