Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

65,1 ИЛЈ. € / 4 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

40.490 €

10 решенија