Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

37 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

20.987 €

12 решенија