Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,1 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

13.296 €

14 решенија