Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

181,4 ИЛЈ. € / 11,2 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Растително производство

181.414 €

14 решенија