Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

18,3 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

18.298 €

13 решенија