Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

130,2 ИЛЈ. € / 8 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

130.201 €

6 решенија