Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

281,9 ИЛЈ. € / 17,3 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

109.829 €

4 решенија