Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,9 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

11.816 €

13 решенија