Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

36,4 ИЛЈ. € / 2,2 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

36.367 €

7 решенија