Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

82,8 ИЛЈ. € / 5,1 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

82.813 €

11 решенија