Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,9 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

17.473 €

13 решенија