Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

18,6 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

17.078 €

14 решенија