Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

153,5 ИЛЈ. € / 9,4 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Растително производство

153.477 €

10 решенија