Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

156,4 ИЛЈ. € / 9,6 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

60.865 €

10 решенија