Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

38,3 ИЛЈ. € / 2,4 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

35.008 €

12 решенија