Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,7 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

43.372 €

5 решенија