Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

153,4 ИЛЈ. € / 9,4 МИЛ. ДЕН.

3 решенија

Сточарско производство

153.410 €

3 решенија