Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,7 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

23.450 €

14 решенија