Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

208,6 ИЛЈ. € / 12,8 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

208.575 €

2 решенија