Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,5 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

33.532 €

8 решенија